Udstyr

SUP er ikke en udstyrsport! Et board, en paddle og en leash – så er man igang! Men hvis du for alvor skulle få smag for det søde liv på vandet, sætter SUPspot en ære i at kunne tilbyde dig det bedste grej på markedet til fornuftige priser. SUPspot er dansk forhandler af de berømte Hobie Stand Up Paddleboards og udstyr. Vi udvider hele tiden vores sortiment af kvalitets SUP lifestyle produkter.

BOARDS
Hobie er en legende inden for surfing og laver smukke og hurtige SUPboards. Det nyeste er “inflatable” boards, som er en fantastisk løsning hvis du vil rejse med dit SUPboard eller gerne vil dyrke SUP, selv om du bor i lejlighed. Boardet foldes bare sammen til rygsæk størrelse! Vi har indgående kendskab til Hobie’s SUPboards, og står til rådighed for en go’ snak om det rigtige SUPboard valg for dig.

PADLER
En god paddle er som et par gode løbesko! Er du nybegynder eller en øvet SUP’er, så kan vi præsentere dig for et bredt udvalg fra HOBIE og  CT+

TILBEHØR
Ingen skal på vandet uden en leash line! Den gøres fast på din ankel eller under knæet med velcro, og i linens anden ende gøres dit SUP board fast – så bliver du ikke adskilt fra dit elskede board! SUPspot har ud over HOBIE valgt at samarbejde med HOWZIT om tøj, boardbags, leashes samt andet tilbehør. Kvaliteten er høj, og priserne er yderst rimelige.