Stand Up Paddle boards

Vi lagerfører et bredt sortiment af SUP boards til alle ambitionsniveauer.
Prøv feks. Hobie Ascend - De populære oppustelige SUP boards

Stand Up Paddleboarding er en af de hurtigst voksende sportsgrene i øjeblikket

SUP er en perfekt work-out for hele kroppen uden at overbelaste led og muskler. Din balance bliver trænet, din core muskulatur bliver fast, arme og skuldre bliver stærke! Efter en god introduktion med en SUP instruktør, har du efter en times tid en rimelig balance på SUPboardet, og paddel teknikken begynder at fungere. Du er nu klar!

Om du er til SUP fitness, SUP yoga, SUP toursejlads med oppakning, SUP race på åbent eller fladt vand, bølge SUP surfing eller allround sjov med venner og familie, vil vise sig. SUP er for alle der kan lide en super enkel sport i naturen. Alt der kræves, er et board og en paddel!

SUP er ikke en udstyrsport! Et board, en paddle og en leash – så er man igang!

Men hvis du for alvor skulle få smag for det søde liv på vandet, sætter SUPspot en ære i at kunne tilbyde dig det bedste grej på markedet til fornuftige priser. SUPspot er dansk forhandler af de berømte Hobie Stand Up Paddleboards og udstyr. Vi udvider hele tiden vores sortiment af kvalitets SUP lifestyle produkter.

Når man glider afsted gennem vandet, opleves naturen på en helt ny måde, man kommer helt ned i gear og tiden flyver afsted.

PADLER

En god paddle er som et par gode løbesko! Er du nybegynder eller en øvet SUP’er, så kan vi præsentere dig for et bredt udvalg fra HOBIE 

TILBEHØR

Ingen skal på vandet uden en leash line! Den gøres fast på din ankel eller under knæet med velcro, og i linens anden ende gøres dit SUP board fast – så bliver du ikke adskilt fra dit elskede board! SUPspot har ud over HOBIE valgt at samarbejde med Vissla, Quicksilver, FCS om tøj, boardbags, leashes samt andet tilbehør. Kvaliteten er høj, og priserne er yderst rimelige.

Lej et SurfBoard!

Besøg vores BeachShop på Hornbæk havn.